غذاهایی با واکنش اسیدی و قلیایی
ساعت ۱٢:٥٠ ‎ق.ظ روز دوشنبه ۳ مهر ،۱۳۸٥  

درباره غذاهایی که مصرف آنها محیط و مایعات درونی را اسیدی یا قلیایی می کنند توضیح دهید و نمونه هایی ذکر کنید .

خون و محیط داخلی بدن تحت تاثیر عوامل مختلف تنظیم کننده واکنش ثابتی دارند که مختصری متمایل به قلیایی است یعنی PH آن = 35/7 . برای نشان دادن واکنش محیط مایع تراکم یونهای هیدروژن آن محیط اندازه گیری می شود و توسط PH که از 1 تا 14 شماره گذاری شده و 1 شاخص اسیدی ترین و 14 شاخص قلیایی ترین و 7 مشخصه خنثی بودن محیط است تعیین می شود. بعضی واکنش اسیدی دارند که باید برای کمک به تثبیت PH بدن متعادل مصرف شوند و برای مثال چند نمونه ذکر می شود:

 

غذاهایی با واکنش اسیدی

غذاهایی با واکنش قلیایی

ضعیف

شدید

ضعیف

شدید

ژامبون

گوشت

سیب زمینی

شیر

تخم مرغ

چربیها

کلم و خانواده آن

شکر

کره

جگر

مارچوبه

گوجه فرنگی

 

گوشت پرندگان

لوبیاها

هویج

ماهی

سیب

اسفناج

پنیر

گلابی

سالاد

برنج

موز

آرد سویا

غلات

نخود خشک

زرد آلو

 

 

مرکبات

انجیر خشک

برگه زردآلوی خشک

 


کلمات کلیدی: